Autisme training

/Autisme training
Autisme training2022-07-15T07:17:17+00:00

Gespecialiseerd in begeleiding aan personen met autisme

Divers aanbod van begeleiding

Op dit moment geen wachtlijst

Hoe je omgaat met autisme leer je tijdens de training die je bij BijdeHand Zorg in Deurne kunt volgen. Middels deze cursus leer je over de waarneming van mensen met autisme. De training kun je bij ons volgen wanneer je op professioneel vlak te maken hebt hiermee. Daarnaast is dit bij ons ook te volgen wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt met autisme en hiermee wilt leren omgaan.

Vraag naar onze behandelingen

Omgaan met autisme door middel van onze training

Mensen met autisme kunnen het al zwaar genoeg hebben. Zo hebben sommige mensen bijvoorbeeld moeite met nieuwe contacten leggen. Het is dan ook belangrijk dat hier goed mee wordt omgegaan. Dat kan wel eens lastig zijn. Speciaal hiervoor volg je bij ons een training. Autismevriendelijk handelen is dan ook zeker belangrijk. Maak vandaag een afspraak voor autismeondersteuning bij ons bedrijf en leer omgaan met autisme!

Volg bij ons een training naar keuze

Wil je ook een cursus volgen over hoe je om kunt gaan met autisme? Informeer dan zeker eens bij ons en wij vertellen je graag alles over autismebegeleiding! Heb je nog vragen over de training of ben je benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen! Hiervoor bel je naar 0493-795072 of stuur een e-mail naar info@bijdehandzorg.nl.

Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen bij vragen. Dit kan telefonisch of via de mail.

0493-795072
info@bijdehandzorg.nl

Adres
Sint Jozefstraat 30
5753 AV Deurne