Op dit moment hebben wij de volgende vacature binnen BijdeHand Zorg.

Houd onze website in de gaten voor nieuwe vacatures.

Open sollicitaties zijn welkom.


17 maart 2021 UPDATE:

 Voor onderstaande vacature is de termijn inmiddels gesloten, wij gaan met de binnengekomen reacties aan de slag en nodigen de eerste kandidaten uit voor een gesprek.

 

Functieomschrijving              Sociaal pedagogisch werker 2/ autisme begeleider 

     

Zie jij de vraag, achter de vraag? 

 

 

Vind jij het een uitdaging om iemand anders weer grip terug te geven op zijn eigen leven? En kun jij methodisch werken?

Informatie

Als begeleider werk je binnen je eigen taken en verantwoordelijkheden met kinderen, jongeren en/of volwassenen met lichte tot matige ASS en/of aanverwante problematiek. 

Je begeleidt ze volgens hun eigen zorgplan afgestemd met de gemeente en de cliënt zelf. Je verricht samen met collega’s alle voorkomende taken en werkzaamheden binnen je functie-verantwoordelijkheid. 

Verder signaleer je benodigde aanpassingen voor de cliënt, ondersteun je je collega’s en verstrek je, zo nodig, informatie aan familie en naasten over de zorgverlening, waarbij je vertrekpunt autisme-vriendelijkheid is.

Je geeft hier vorm aan in overleg met de cliënt, de vertegenwoordigers en betrokken disciplines en bent tevens (het eerste) aanspreekpunt. 

Bij de ondersteuning wordt ernaar gestreefd dat de cliënt het maximale kan bereiken zonder dat hij of zij overvraagd wordt.

Je dag en je caseload zijn zeer divers en niet voorspelbaar. Je ondersteunt de cliënt op verschillende leefgebieden, een aantal voorbeelden hiervan zijn: financiën en administratie, sociaal emotioneel functioneren of dag invulling. Naast individuele begeleiding word je inzet waar nodig verwacht bij onze dagbesteding.

Je werkt volgens de meldcode en hebt een signalerende functie. Je kunt overleggen met je collega’s, maar het is wel belangrijk dat je beslissingen durft te nemen. De problematiek die we tegenkomen is zeer divers, ook qua heftigheid van situaties.

Functie-eisen

Een afgeronde zorgopleiding op mbo-4 zoals Persoonlijk Begeleider Gehandicapten Zorg, Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of vergelijkbaar.

Je hebt ervaring met de doelgroep en bovendien, gezien de huidige doelgroep, kennis van en ervaring met autisme in het bijzonder, maar ook met aan ASS verwante en gerelateerde problematiek.

Je maakt makkelijk contact, je inspireert en motiveert, weet nabijheid op afstand te bieden en je kunt goed samenwerken met andere partijen.

Je bent in bezit van een rijbewijs en auto vanwege het ambulante karakter.

Je kunt goed overleg met Microsoft Office 365, Outlook Word, Exel, Teams en bent in staat om objectief en waardevrij digitaal te rapporteren.

Je bent flexibel, durft beslissingen te nemen en je hebt zelfreflectie. Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden

Een contract tussen 16-24 uur parttime per week. Met mogelijkheid tot uitbreiding van uren.

Werken in een ervaren en professioneel team; 

Een bruto maandsalaris tussen € 2.291 – € 3.279 op basis van 36 uur, conform CAO Sociaal Werk, sociaal pedagogisch werker 2, salarisschaal 6;

Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;

Onbeperkt toegang tot de fysieke – en digitale bibliotheek van BijdeHand Zorg. 

Reiskostenvergoeding; je eigen agenda kunnen indelen, afgestemd op je caseload;

Je kunt terugvallen op je leidinggevende en je team; Je werkt in geval van ambulante zorg met een mobiele telefoon en laptop.

Contactinformatie

Je werkt bij BijdeHand Zorg vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd kunnen om die reden onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Bart Gordijn, directeur, via info@bijdehandzorg.nl

Over BijdeHand Zorg: 

Wij bieden ambulante begeleiding en dagbesteding .

Je ondersteunt cliënten in de thuissituatie, school, werk of bij de dagbesteding met een Jeugdwet of WMO beschikking. We werken zelf organiserend en hebben korte lijnen.