Autisme ondersteuning

/Autisme ondersteuning
Autisme ondersteuning2022-07-15T07:12:18+00:00

Gespecialiseerd in begeleiding aan personen met autisme

Divers aanbod van begeleiding

Op dit moment geen wachtlijst

Het Autisme BelevingsCircuit van BijdeHand Zorg uit Deurne helpt iedereen die in het dagelijks leven te maken heeft met personen met autisme om hen beter te begrijpen. Dit gebeurt door middel van een circuit van tien praktische opdrachten. Tijdens dit circuit ervaar je waar mensen met autisme in het dagelijks leven tegenaan kunnen lopen en net zo belangrijk: welk voordeel van het hebben van autisme kan betekenen. Tijdens deze cursus van een halve dag voel, ruik, proef, hoor en zie je hoe onze cognitie betekenis geeft aan waarnemingen en hoe dat anders in zijn werk gaat bij autisme.

Vraag naar onze behandelingen

Wat leer je tijdens het Autisme BelevingsCircuit?

Tijdens het Autisme BelevingsCircuit voer je tien opdrachten uit waarbij je leert hoe je situaties meer autismevriendelijk kunt maken. Met deze opdrachten krijg je een beter beeld van de autistische denkstijl en krijg je tips over hoe je autismevriendelijkheid kunt toepassen in verschillende situaties. Het circuit duurt één dagdeel van ongeveer vier uur. Professionals in de zorg krijgen 4 accreditatiepunten voor SKJ.

Voor wie is het Autisme BelevingsCircuit?

Het Autisme BelevingsCircuit van BijdeHand Zorg uit Deurne is bedoeld voor verschillende doelgroepen. Dit kunnen professionals zijn die werken met mensen met autisme, maar natuurlijk kun je ook deelnemen als iemand in je omgeving autisme heeft. Je leert beter omgaan met zijn of haar autisme en leert begrijpen hoe het autisme zich kan uiten. Wil je deelnemen aan het Autisme BelevingsCircuit of onze andere vormen van autismetraining? Dan kun je dit kenbaar maken via 0493-795072 of via e-mail info@bijdehandzorg.nl.

Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen bij vragen. Dit kan telefonisch of via de mail.

0493-795072
info@bijdehandzorg.nl

Adres
Sint Jozefstraat 30
5753 AV Deurne