Wij bieden zorg in de volgende regio’s: De Kempen, de A2 gemeenten, De Peel en Peel en Maas. De nadruk ligt hierbij vooral op Helmond, Deurne, Asten, Someren, Valkenswaard en omstreken en een deel van Noord-Limburg.

Hieronder treft u de mogelijkheden aan om bij ons in zorg te komen:

  1. Via uw gemeente (Zorg in Natura)
    • Jeugd (0-18 jaar)
    • WMO (18+)
    • PGB
  2. Particulier

WMO en Jeugd
WMO en Jeugd is ondergebracht bij de gemeente. Dit is het eerste aanspreekpunt wanneer u om hulp vraagt. Aangezien we in de Peelgemeenten gevestigd zijn, volgt hieronder uitleg over de werkwijze van gemeente Deurne bij een aanvraag voor zorg:

  1. U kunt contact opnemen met Zorg in Deurne om bij ons in zorg te komen. Dit kan telefonisch via 0493-387387. Zij zullen met u uw hulpvraag in kaart brengen en kijken of wij passende hulp kunnen bieden. Hieronder vindt u informatie over hun werkwijze:
  2. Vindt u het lastig om je hulpvraag onder woorden te brengen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Voor andere gemeenten adviseren wij u vooraf rechtstreeks contact met ons op te nemen. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen bij het formuleren van uw hulpvraag.

Particulier
Indien u de zorg privé wilt inkopen, is hierbij geen tussenkomst van gemeenten nodig en kunt u rechtstreeks met ons een overeenkomst afsluiten. Neem hiervoor contact met ons op.