Cursus over autisme voor begeleiders

/Cursus over autisme voor begeleiders
Cursus over autisme voor begeleiders2022-07-15T07:26:23+00:00

Gespecialiseerd in begeleiding aan personen met autisme

Divers aanbod van begeleiding

Op dit moment geen wachtlijst

Heb je in je werk te maken met mensen met autisme, maar voel je nog niet goed aan welke effecten de gevolgen van het autisme op een persoon kunnen hebben, dan reikt het Autisme BelevingsCircuit je een aantal praktische handvatten aan. Tijdens deze cursus van een halve dag (zo’n vier uur) leer je het gedrag van je cliënten mogelijk beter begrijpen. Dit doe je door middel van het ervaren wat mensen met autisme meemaken. Door zintuiglijke ervaringen leer je hoe mensen met autisme reageren op verschillende situaties. Zo leer je op een juiste manier te handelen.

Vraag naar onze behandelingen

Ideaal als collectieve training voor je medewerkers: een cursus autisme voor begeleiders

Het Autisme BelevingsCircuit van BijdeHand Zorg uit Deurne, kan ook op locatie worden aangeboden. Hiermee voorkom je wellicht extra reistijd of problemen met de inzetbaarheid van medewerkers. Wij komen graag naar je toe om onze cursus voor begeleiders aan te bieden, zodat jij en je medewerkers beter leren omgaan met autisme. Ontdek vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen met onze training voor autisme!

Geïnteresseerd in een cursus autisme voor begeleiders?

Ben je geïnteresseerd in een cursus over autisme voor begeleiders voor jezelf of voor je collega’s? Heb je vragen of wil je je inschrijven voor onze cursus voor begeleiders in Deurne om autisme beter te leren begrijpen? Neem hiervoor dan gerust eens contact met ons op! Bel dan naar 0493-795072 of stuur een e-mail naar info@bijdehandzorg.nl.

Ideaal als collectieve training voor je medewerkers: een cursus autisme voor begeleiders Het Autisme BelevingsCircuit van BijdeHand Zorg uit Deurne kan ook op locatie worden aangeboden. Hiermee voorkom je wellicht extra reistijd of problemen met de inzetbaarheid van medewerkers. Wij komen graag naar je toe om onze cursus voor begeleiders aan te bieden, zodat jij en je medewerkers beter leren omgaan met autisme. Geïnteresseerd in een cursus autisme voor begeleiders? Ben je geïnteresseerd in een cursus voor jezelf en/of voor je collega’s? Heb je vragen of wil je meer informatie? Of wil je je inschrijven voor onze cursus voor begeleiders in Deurne om autisme beter te leren begrijpen? Bel dan naar 0493-795072 of stuur een e-mail naar info@bijdehandzorg.nl.  

Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen bij vragen. Dit kan telefonisch of via de mail.

0493-795072
info@bijdehandzorg.nl

Adres
Sint Jozefstraat 30
5753 AV Deurne