Cursus over autisme voor in het onderwijs

/Cursus over autisme voor in het onderwijs
Cursus over autisme voor in het onderwijs2022-07-15T07:25:19+00:00

Gespecialiseerd in begeleiding aan personen met autisme

Divers aanbod van begeleiding

Op dit moment geen wachtlijst

Heb je behoefte aan een cursus over hoe je met autisme kunt omgaan in het onderwijs? Tegenwoordig krijgt bijna iedere onderwijsprofessional te maken met leerlingen met autisme. Het Autisme BelevingsCircuit van BijdeHand Zorg uit Deurne is een prima cursus/training voor autisme en onderwijs. Tijdens dit circuit ervaar je door middel van tien praktische opdrachten hoe het is om autisme te hebben en krijg je basistips die je in de klas kunt toepassen.

Vraag naar onze behandelingen

Wat leer je tijdens onze cursus voor het omgaan met autisme in het onderwijs?

Het circuit voor de cursus over hoe je met autisme kunt omgaan in het onderwijs duurt een halve dag, zo’n vier uur. Hierin leer je tegen welke knelpunten mensen met autisme aanlopen. Ook leer je door middel van zintuiglijke ervaringen hoe mensen met autisme kunnen reageren op prikkels. Het doel van onze autismebegeleiding is het verkrijgen van inzicht in de wijze waarop mensen met autisme prikkels verwerken, benutten en negeren. Aan de hand van tien concrete tips leer je beter te reageren op het gedrag van mensen met autisme. Aan de hand van de nabespreking van de tien opdrachten, zul je beter in staat zijn een koppeling te maken naar de eigen situatie waarin je te maken hebt met mensen met autisme.

Meer weten? Neem contact op!

BijdeHand Zorg uit Deurne verzorgt graag het Autisme BelevingsCircuit bij jou op school of op onze locatie. Natuurlijk is ook een andere locatie mogelijk. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem hiervoor dan zeker eens contact met ons op! Bel dan naar 0493-795072 of stuur een e-mail naar info@bijdehandzorg.nl.

Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen bij vragen. Dit kan telefonisch of via de mail.

0493-795072
info@bijdehandzorg.nl

Adres
Sint Jozefstraat 30
5753 AV Deurne