Gezinsbegeleiding autisme

/Gezinsbegeleiding autisme
Gezinsbegeleiding autisme2022-07-15T07:24:04+00:00

Gespecialiseerd in begeleiding aan personen met autisme

Divers aanbod van begeleiding

Op dit moment geen wachtlijst

Gezinsbegeleiding van BijdeHand Zorg uit Deurne kan een uitkomst zijn voor gezinnen die te maken hebben met autisme. Het gedrag van een gezinslid met autisme kan effect hebben op alles en iedereen. Helaas kunnen ook wij autisme niet wegnemen. Wel kunnen wij helpen handvatten aan te reiken om het gezin zo goed mogelijk te laten functioneren. Daar horen goede onderlinge afspraken bij, maar ook het leren loslaten van ‘eigen en andermans verwachtingen’.

Vraag naar onze behandelingen

Met de juiste gezinsbegeleiding houdt u autisme onder controle

Wanneer je kind of partner een stoornis in het autistisch spectrum heeft, kan dit zeer sfeerbepalend zijn. Problemen op het gebied van gedrag komen vaak voort uit de andere manier waarop een autistisch stel hersenen informatie verwerkt. Dit is niet minder goed, maar wel anders. Ouder- of gezinsbegeleiding vanuit Bijdehand Zorg helpt je deze situaties beter te herkennen en te onderkennen en helpt je ‘meer’ passende strategieën te ontwikkelen om hiermee om te gaan. Je kunt bij ons ook terecht voor individuele begeleiding.

Bent u geïnteresseerd in gezinsbegeleiding om met autisme om te kunnen gaan?

Speelt autisme ook een zeer grote rol in jouw gezin en raken de verhoudingen in je gezin hierdoor verstoord? Dan is gezinsbegeleiding van BijdeHand Zorg uit Deurne een goed idee. Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar 0493-795072 of stuur een e-mail naar info@bijdehandzorg.nl.

Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen bij vragen. Dit kan telefonisch of via de mail.

0493-795072
info@bijdehandzorg.nl

Adres
Sint Jozefstraat 30
5753 AV Deurne